TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Hypotheken, verzekeren en wonen met PPL Adviesgroep

Publicatie

5 Sep 23

Gewijzigd

5 Sep 23

Categorie

financieel

Specialist

PPL adviesgroep

Ondernemers krijgen geen hypotheek. Of? Toch? Zoals Marcel Pisters van PPL Adviesgroep het uitlegt gaat het vaak ook om de inzet van de tussenpersoon. Je moet het wel willen!

Een publicatie van: PPL adviesgroep

Financieel dienstverleners heb je in alle soorten en maten. Die je het meest tegenkomt richten zich op het laaghangend fruit. Het massawerk, want dat levert het meeste op. Maar wat als het "iets" ingewikkelder is? Als er sprake is van een BKR notering, of als je al iets ouder bent?

Hypotheken voor ondernemers

Een hypotheek aanvraag is een complexe puzzle. Het hangt samen met een hele hoop factoren. Vaak is binnen het standaard werk een ondernemer een te hoog risico. De financieel dienstverlener kiest er dan voor om de ondernemer 10x terug naar de accountant te sturen voor meer informatie en meer overzichten. Daarmee is het aanvragen van een hypotheek veel duurder voor een ondernemer in het voortraject. 

Soms is dat niet eens nodig. Het gaat ook om de inspanning die de hypotheek tussenpersoon erin wilt steken. Vaak is met wat meer onderzoek en de juiste wegen veel meer te halen. Daardoor is ook de weg naar een hypotheek voor een ondernemer plots haalbaar.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Kennisplatform Fleximaal.com